Indflytningsklar villa med 50 kvm. opvarmet værksted

Indflytningsklar villa med 50 kvm. opvarmet værksted

13. august 2018 - kl. 8:45 - af

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise. Velkommen til denne smukke villa beliggende i attraktive Sæby med kort afstand til skoler, børnehave, flere gode indkøbsmuligheder og et væld af fritidsaktiviteter for hele familien. Du ankommer til villaen af den smukke flisebelagte indkørsel, hvor der er tænkt over alle detaljer. Her du har mulighed for at køre ind i ejendommens store flotte garage som rummer 50 kvm. opvarmet hobby værksted – som virkeligt er et stort aktiv for ejendommen.

Villaen er præsenterer sig utroligt flot og velholdt og byder velkommen med hyggelig entré med adgang til stort og indbydende soveværelse med stort skydedørsparti, rummeligt værelse, stort og moderne badeværelse, stor stue med brændeovn og et indbydende køkken alrum, begge med gode store vinduespartier, som sikrer et godt lysindfald i rummene – alt i alt to gode rum som virkelig indbyder til mange hyggelige stunder, fra køkkenalrummet er der herudover også udgang til skøn vestvendt terrasse.

Herudover rummer villaen endnu et godt værelse, god gang med udgang til haven samt trappe til kælderen som rummer et uundværligt og flot bryggers samt et disponibelt rum.

Villaen byder på en dejlig og velanlagt have, med en flot belægning. Haven rummer flere gode terrasser, hyggekroge,en hyggelig pavillon som indbyder ro og afslapning. I haven finder du også en meget indbydende overdækket terrasse med en skøn spiseplads samt et meget præsentabelt udekøkken – Ikke at forglemme er den dertilhørende udendørs spa – Her er der tænkt på alle detaljerne og alle i familien vil uden tvivl elske denne villas mange oaser.

https://www.edc.dk/alle-boliger/sæby/9300/fallavej-16/?sagsnr=93004716

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004716
Type: Villa
Boligareal: 152 m2
Grundareal: 1101 m2
Rum: 4
Værelser: 3
Antal plan: 2
Byggeår: 1961/1999
Energimærke: C
Pris: 1.698.000
Ejerudgifter: 1333 kr

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indflytningsklar villa med 50 kvm. opvarmet værksted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER