Første friskoledag i Sæby Friskole

Første friskoledag i Sæby Friskole

13. august 2018 - kl. 13:45 - af

Så blev drømmen til virkelighed. I dag er 21 elever fra 0. til 5. klasse mødt ind til første skoledag på den helt nye Sæby Friskole VÆR & LÆR.

Skolegangen den første uge i den nye friskole, som ligger på Frederikshavnsvej 20 i Sæby, vil dog ikke være i det klassiske klasselokale med kateder og tavle-undervisning, men i stedet i en spejderhytte. Ligeledes er fagene heller ikke matematik og kristendom, men værksted og fordybelse.
Sæby Friskole VÆR & LÆR arbejder ud fra en pædagogisk grundtanke om livslang læring og “Se mig, som den jeg er, og vis mig hvem jeg kan blive” gennem et fagligt og forpligtende fællesskab. Også skoleskemaet se anderledes ud. Hver dag starter med en fællestime, hvor der vil være fokus på fællessang, fortælling, bevægelse, læsning og koncentration, og til middag spiser man sammen i “familiegrupper” i spisestuen. Skoledagen slutter senest kl. 14, og derefter vil der være tilbud om SFO.

I år starter 21 elever fra 0. til 5. klasse, men i de efterfølgende år vil der blive åbnet endnu en klasse, så det bliver muligt at gå på Sæby Friskole fra 0. til og med 9. klasse.

Lyder dette spændende, og er du også interesseret i, at dit barn skal gå på Sæby Friskole, kan du kontakte initiativtager Helle Krogsgaard på www.saebyfriskole.dk

Man kan også se mere i TV2Nord’s aftenudsendelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første friskoledag i Sæby Friskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER