Realmæglerne Sæby: Gennem-gribende istandsat i moderne stil

Realmæglerne Sæby: Gennem-gribende istandsat i moderne stil

12. august 2018 - kl. 0:37 - af

Centralt i Sæby og i gåafstand til byens mange faciliteter, finder du denne dejlige og flot istandsatte villa.

Herfra er der kun få minutters gang til Sæby Torv, indkøb, shopping, restauranter og offentlig transport. Der er ca. 5 minutter til E45 og endnu kortere til City Vest med de mange dagligvarebutikker, fitness centre, svømmehal, skole og meget mere.

Du kan gå en tur i den smukke bøgeskov Sæbygård Skov, der danner rammerne om det historiske kulturhus Skovlyst. Der er hyggeligt på lystbådehavnen, hvor du kan nyde en is, få kulinariske oplevelser, gå en tur ud til Fruen fra Havet eller gå en tur langs den 2 km skønne strandpromenade.

Du finder kultur og natur overalt i Sæby.

Når du flytter ind på Banevej 1A, får du en flot istandsat et plans villa, hvor der er tænkt kvalitetsmaterialer og så lidt vedligehold som muligt. – Du får også en hyggelig flisebelagt have, med mange hyggekroge. Huset fremstår i flot tidsvarende stand og er siden 2010 gennemgribende istandsat med en flot rød tråd. Lydisolerede ruder, der mod gaden har automatisk mørklægning, så andre ikke kan se ind, når lyset er slukket indenfor. Alt el er udskiftet og der er lavet ny belysning udenfor. Der er selvfølgelig separatkloakeret. Den isolerede garage er med tagvindue og auto rulleport

Planløsningen tilbyder 3 gode soveværelser, et stort spisekøkken med et lækkert hvidt tidløst køkken med skuffer, og alt i SIEMENS hvidevarer, en dejlig sydvendt udestue med termoruder, en stor lys stue, et top moderne badeværelse med brus og gulvvarme samt et lækkert bryggers med masser af skabsplads.

Drømmer du om at bo lige i smørhullet i et indflytningsklart hus, så er Banevej 1A absolut et besøg værd.

Book en fremvisning med Sanne på 72 260 760 – 9300@mailreal.dk alle ugens dage

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Realmæglerne Sæby: Gennem-gribende istandsat i moderne stil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER