Nybolig Sæby: Villa i syd byen med 5 værelser

Nybolig Sæby: Villa i syd byen med 5 værelser

11. august 2018 - kl. 0:21 - af

Sydbyen har altid været populær i Sæby og er det fortsat. Der er kort vej til skolen via stisystemer, idrætsanlægget ligger der og det samme gør hundeskoven og stranden. Der er mange grunde til at børnefamilier foretrækker denne del af byen.

På den 950 m2 store grund er der ud over huset et drivhus, et skur samt en god stor garage på ca. 38 m2 med el-port. Ellers er grunden udlagt som plæne til leg og boldspil for de mindste.

Huset har fået nyt tag i 2012 og der er isat PVC vinduer stort set overalt. Indvendigt kan det nævnes at der er sat nyt køkken op i 2016 af mærket Schmidt og alle hårde hvidevarer er AEG fra samme år. Endvidere skal nævnes at badeværelset også er fra 2016 og også her har man indrettet det med skabe fra Schmidt. Sælger oplyser at, udover badeværelset er der også gulvvarme i bryggerset. Indretningen i huset er følgende: Stort bryggers/entre hvorfra man kan komme til soveværelset og de 3 første værelser, alle med laminatgulve. Fra entreen kan man også komme ud til køkkenet som har god spiseplads, kogeø, installeret cooker og masser af skabsplads.

Badeværelset ligger fra lille mellemgang mellem stue og køkken og har gulvvarme og fine nye klinker.

Stuen er med store vinduespartier ud mod haven og der er brændeovn. Fra stuen er der adgang til det sidste værelse hvorfra der er adgang til gæste wc. Væggen mellem stue og værelse er en let-væg og kan enkelt fjernes igen hvis man ønsker en større stue.

Huset er i en fin stand og der er brugt mange penge de seneste år på at opgraderer huset.

Vi glæder os til at vise huset frem for jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/drejervej/105085/933079

Sag nr.: 933079
Adresse: Drejervej 31, 9300 Sæby
Kontant pris: Kr. 1.648.000,-
Udbetaling: Kr. 85.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.122,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 7.314,-/6.097,-
Bolig areal: 152 m2
Grund: 950 m2
Stue/vær.: 1/5
Opført: 1977
Energimærke: D

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Villa i syd byen med 5 værelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER