Båd tog vand ind og var ved at synke

Båd tog vand ind og var ved at synke

5. august 2018 - kl. 9:32 - af

Sæby Redningsstation blev lørdag formiddag kaldt ud til en båd ved Hals Barre. Båden tog vand ind og var ved at synke.

FRB11 og redningsbilen blev sendt afsted mod Hals. Undervejs blev de informeret om, at lodsbåden fra Hals havde taget de to mand ombord, der var i båden, men lodsbåden var ikke i stand til at bjærge båden, der snart var fyldt med vand.

FRB11 nåede frem til båden og det lykkedes at få den tømt for vand, så den kunne bugseres ind til Hals.

Her blev den i hast overdraget til redningsmændene fra bilen, der stod klar på kajen, da der i mellemtiden var indkommet en ny melding om en sejlbåd, der havde motorstop på vej fra Vesterø, Læsø til Hou. FRB11 gik derfor hurtigt ud igen til Hou, hvorfra kursen blev sat mod Vesterø.

FRB11 fik kontakt med båden ved Nordvestrevet og fik en mand og en slæbeline ombord. Båden blev bugseret ind til Sæby, hvor dagens aktioner blev afsluttet, og FRB11 gjort klar til næste tur.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Båd tog vand ind og var ved at synke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER