Hans Gregersens forfatterskab nu tilgængelig på e-bog

Hans Gregersens forfatterskab nu tilgængelig på e-bog

4. august 2018 - kl. 12:12 - af

Forfatteren Hans Gregersen, Sæby, har siden 1970’erne udfoldet et større forfatterskab indenfor historie og kulturhistorie, der har givet ham mange læsere. Hans seneste udgivelse er ’Det sidste skridt’, der udkom for få måneder siden. Den fortæller over godt 300 sider den danske dødsstrafs historie fra 1500-årene og frem til 1950, hvor den sidste dømte fra det store retsopgør efter besættelsen blev skudt.

Mange af Hans Gregersens bøger er for længst udsolgte, men nu bliver det muligt at erhverve en stribe af hans ældre titler som såkaldt e-bog. Det sker, efter at han tidligere i år har indgået en aftale med den store forlagsvirksomhed Lindhardt & Ringhof. Aftalen betyder, at Lindhardt & Ringhof det næste år udsender i alt 35 af Hans Gregersens titler som e-bog, altså en elektronisk udgave af papirbogen, der aflæses på computer og tablets.

De første fire titler er netop udkommet. Det drejer sig om den kulturhistoriske rejsefører ’Midtitalienske byer og landskaber’ samt biografier om henholdsvis den sidste Børglumbisp Stygge Krumpen, den magtfulde adelsdame Ellen Marsvin, der var Christian 4.s svigermor, og Mads Lange, der i 1800-årene opbyggede et stort handelsfirma på Bali.

Senere følger bl.a. Gregersens biografier om Ingeborg Skeel og Skipper Klement, to legendariske figurer fra den nordjyske historie.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hans Gregersens forfatterskab nu tilgængelig på e-bog' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER