Redningsstationen hjalp motorbåd der tog vand ind

Redningsstationen hjalp motorbåd der tog vand ind

2. august 2018 - kl. 16:16 - af

Omkring kl. 13.45 torsdag eftermiddag blev Sæby Redningsstation alarmeret af 112, at en motorbåd med en mand ombord havde fået en læk og tog vand ind.

De afgik med FRB 11 mod positionen knap 7 sm øst af Sæby. Fremme ved havaristen satte de 2 mand og pumpe ombord. Havaristen havde mulighed for at fortsætte ved egen hjælp mod Sæby, mens redningsstationens 2 mand fortsatte pumpeassistancen. De blev tæt ved ham hele vejen ind i havn. Fremme i Sæby var der bestilt kran til at tage ham på land.

Herefter var der afrigning og klargøring til næste tur.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Redningsstationen hjalp motorbåd der tog vand ind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER