Ugens bolig fra RealMæglerne Sæby

Ugens bolig fra RealMæglerne Sæby

28. juli 2018 - kl. 0:39 - af

Med havn, atletikstadion, fodboldstadion, 3 skoler, gågade, dagligvarebutikker og busstationen indenfor en radius af 1.500 meter, er der tale om en yderst centralt beliggende villa. Fra ejendommen og ud til Sæby Skole er der cykelsti, som de små kan benytte til at komme sikkert til og fra skole.

Modsat mange andre boliger på Chr. Pedersensvej, er denne bolig beliggende på en stikvej, hvilket gør det muligt for børn at lege ugeneret og fri for trafik.

HUSET
Den oprindelige bolig fra 1962 er stort set ikke eksisterende, da alt på nær soklen og nogle indervægge er fjernet. Fundamentet er derimod blevet udvidet og der er opført en helt ny bolig fuldmuret med Unika Alexandria sten fra Randers Tegl og med cementsten tag, hvorpå der er monteret vandvarmer, som bruges til opvarmning af brugsvand om sommeren. Vinduer er lavenergi-ruder i indfarvet plast. Udendørsarealerne er bestående af en god regulær have uden bede og en skøn sydvestvendt terrasse. Haven er ‘hunde-sikret’ da der er sat trådhegn op i hækken rundt om ejendommen.

Materialerne, der er brugt i boligen er gennemgående i hele huset. Der er 30-60 højglans klinkegulv i bryggers, køkken, stuer, badeværelser og fordelingsgang. I værelserne er der parketgulv. Alle rum er med hvide vandskurede vægge og troldtektloft som giver en god akustik. I store dele af huset er loftet ført til kip.

INDRETNINGEN
Velkommen indenfor i det rummelige og praktisk indrettede bryggers med plads til sko og overtøj, højskab, underskabe og bordplade i rustfri stål. Tørretumbler og vaskemaskine er hævet op i en ergonomisk arbejdshøjde. Bryggerset har direkte adgang til køkken med åben adgang til minibar og 2 stuer en suite.

Køkkenet er uformet med spisebar og kogeniche. Dertil er der masseovn med komfur og pizzaovn. Masseovnen ligger imellem køkkenet og stuen, som er det centrale punkt i huset og varmen bliver derfra fordelt optimalt ud i huset. De to stuer rummer hhv. spisestue og tv stue med udgang til terrassen. Masseovnen ligger i forbindelse med spisestuen og er med til at understrege hyggen, når der tændes op i den. Rumadskillelsen er lavet med åbne buer der er fremhævet ved at murstene ikke er blevet vandskuret.

Fordelingsgangen giver adgang til 2 badeværelser, 3 børneværelser med hems og forældresoveværelse, som er med eget walk-in closet. Begge badeværelser er med bruseniche, det ene med hjørnespa. Soveværelset og 2 af værelserne har egen udgang til haven.

Leder du efter en unik bolig i høj kvalitet og med en planløsning, der passer til den moderne familie, så book en fremvisning hos Sanne fra RealMæglerne Sæby på 72 260 760 – eller 9300@mailreal.dk – allerede i dag.

– Gulvvarme i hele boligen

– 4 værelser, 3 hemse, walk-in

– 2 badeværelser

– Stue en suite åbent til køkken

– Masseovn for optimal varmefordeling

– Sydvendt have i private omgivelser

– Lukket villavej

– Lave ejerudgifter

– Lavt varmeforbrug

Se yderligere oplysninger om boligen her: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/chr-pedersensvej-34

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra RealMæglerne Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER