Frederikshavn Kommune søger handicap-viden

hand of young man on the wheel of wheelchair in the city park

Frederikshavn Kommune søger handicap-viden

13. juli 2018 - kl. 9:23 - af

Hvis du ligger inde med viden om udfordringer eller gode løsninger for borgere med handicap, kan du påvirke de kommende års politik på området. Socialudvalget i Frederikshavn Kommune laver ny handicappolitik. 

Vi har alle forskellige ønsker, forudsætninger og behov. Men vi har det til fælles, at vi har brug for et trygt liv. Det skal en ny handicappolitik bidrage til.

– For at lave den bedst mulige handicappolitik, skal vi have mest mulig viden. Derfor vil vi gerne have borgerne på banen. Det er borgerne, der ved, hvordan det er at bo i Frederikshavn Kommune – også for personer med handicap, siger Ole Rørbæk Jensen (A), der er formand for Socialudvalget.

En ny handicappolitik angår alle områder af vores kommune – både i den offentlige og i den private sektor – hvor det er vigtigt at tage stilling til, hvordan funktionsnedsættelse tænkes ind i hverdagen.

– Vi skal i fællesskab sikre, at der er plads til forskellighed, og at vi er et samfund med lige muligheder for alle borgere, siger Ole Rørbæk Jensen.

Det betyder at alle – fra bibliotek til biograf – principielt er forpligtiget til at sørge for, at de ydelser og tilbud, de stiller til rådighed for borgere generelt, også er tilgængelige for borgere med funktionsnedsættelser.

Hvis du kender et sted med udfordringer eller gode løsninger for borgere med handicap, kan du bidrage til handicappolitikken på Frederikshavn.dk/handicap.

Læs mere om handicap og tilgængelighed her:
http://www.handicap.dk/politik/tilgaengelighed/

https://www.borger.dk/handicap/Tilgaengelighed-og-handicap/Tilgaengelighed-og-god-adgang

https://menneskeret.dk/emner/handicap/alternative-formater/rettigheder/grundlag/lige-muligheder

Foto: Colourbox.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune søger handicap-viden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER