Sæby HKs Divisions damer vinder Eurofest 2018

Sæby HKs Divisions damer vinder Eurofest 2018

9. juli 2018 - kl. 15:14 - af

Fra første sekund til sidste sekund, var Sæby HK’s divisions damer flyvende i finalen, ja de har faktisk været flyvende fra første kamp! Den velsmurte nordjyske maskine, som bare kører derudaf, har ikke været sjov at spille mod.

De startede med at banke Zurd Koper 18 – 11, (der sad lige en lang tur i benene), derefter spiste de R.O.C. Flemalle Isbal til frokost med 29 – 8, nød resten af dagen på stranden og ladede op mod den sidste puljekamp mod Radlice Praha, som skulle spilles dagen efter om aftenen. Da de nåede så langt, gik det hårdt udover Radlice 28-10, og Sæby HK var i semifinalen! Super spil af damerne hele vejen igennem puljen.

I semifinalen stod Izolanke på den anden side. Sæby fortsatte, hvor de slap mod Radlice, og tog en sikker sejr på 20 – 11 og var dermed i finalen mod det eneste andet hold, der havde vundet samtlige kampe.

Men Sæby HK’s damer gik i finalen, og tog det, de kom efter med en 20 – 13 sejr, guldet og pralerettighederne.

Stort tillykke til divisions damerne med sejren.

HK_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HKs Divisions damer vinder Eurofest 2018' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER