Motorcykler og amerikanerbiler på Hedebo

Motorcykler og amerikanerbiler på Hedebo

5. juli 2018 - kl. 9:32 - af

Hedebo Strand Camping danner igen i år rammen om motorcykle- og amerikanerbil træf.

Det er som altid et tilløbsstykke, og i år bliver bestemt ikke nogen undtagelse, når hundredevis af motorcykler fra hele landet holder træf ved Bendt Christensens motorcykelmuseum tirsdag den 17. juli.

Det er Danmarks Veteran Motorcykleklub, der i år har valgt at lægge sit Jyllandsløb med start og slut på campingpladsen. Motorcykelklubben vil være på pladsen fra sidst på eftermiddagen og triller afsted igen omkring kl. 21.

Campingpladsen er rundt omkring i Danmark og udlandet kendt for sit motorcykelmuseum med mere end 100 Ducati, Laverda, Moto Guzzi, Harley Davidson, BSA og Norton-motorcykler fra blandt andet Italien, England, Tyskland og USA.

Onsdag den 18. juli er det så de store, flotte, nypudsede amerikanerbiler, der er at finde på Hedebo Strand Camping. Også her vil biler og ejere ankomme sidst på dagen.

Der er gratis adgang på pladsen og motorcykelmuseet begge dage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Motorcykler og amerikanerbiler på Hedebo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER