Førstehjælp på programmet hos Sæby Redningsstation

Førstehjælp på programmet hos Sæby Redningsstation

1. juli 2018 - kl. 12:11 - af

På Sæby Redningsstation har de torsdag afholdt det årlige genopfriksningskursus i førstehjælp.

Der blev gennemgået alt fra hjertestater, forbinding, fiksering på spineboard til gennemgang af førstehjælpskasse og medicinkiste.

Midt i øvelsen måtte de dog sende FRB11 afsted, da der kom udkald til en båd med motorstop ved Rønnerhavnen. Den øvrige del af holdet fortsatte kurset, og da FRB11 var færdig med aktionen kunne besætningen vende tilbage til stationen og fortsætte hvor de slap.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Førstehjælp på programmet hos Sæby Redningsstation' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER