Farvel og goddag reception på Stidsholt

Farvel og goddag reception på Stidsholt

11. juni 2018 - kl. 15:37 - af

Onsdag den 27. juni kl. 14-16, afholder Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole reception i anledning af forstanderskift.

Brian Andersson, som er den nuværende forstander, fratræder, da han har fået job som direktør hos Frederikshavn Handelsskole.

Den nye forstander hedder fra 1. august Andreas Ingerslev Larsen. Han kommer fra en stilling som viceskoleleder på Frejlev Skole, men har tidligere haft kontakt med Stidsholt, hvor han bl.a. har afholdt trænerkursus for skolens håndboldlinje.

Andreas er bosiddende i Hjallerup med sin familie og er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium i 2007 og har siden taget en diplomuddannelse i ledelse.

”Jeg ser frem til at fortsætte den gode udvikling på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole. Stidsholt har altid været en efterskole, som jeg har nydt at komme på som håndboldinstruktør, og jeg vil glæde mig utroligt meget til, at skolen bliver en del af min hverdag. Stidsholt skal være kendt på høj faglighed og trivsel, både når det gælder de almindelige skolefag og elevernes idrætslinjer”, siger Andreas Ingerslev Larsen.

Kom og sig farvel til Brian og goddag til Andreas.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Farvel og goddag reception på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER