Kasper Lau: Et glædens farvel til asylcentret

Kasper Lau: Et glædens farvel til asylcentret

8. juni 2018 - kl. 0:01 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Byrådsmedlem Kasper Lau.

Lukningen af asylcentret i Frederikshavn, må betragtes som et direkte symbol på, at Dansk Folkepartis udlændingepolitik virker.

Jeg ved, at jeg taler på manges vegne, når jeg betegner det som et glædens farvel til asylcenteret. Særligt for de personer og virksomheder i det omkringlæggende område, der har været præget af kriminalitet og forstyrrelser.

Ligeledes er det et glædens farvel til den utryghed, som der blev skabt ved at have et asylcenter, som blev drevet af en anden kommune, hvor der ved aktindsigt, blev afsløret forsøg på og egentlige seksuelle overgreb på nogle af dennes kommunes asylcentre, uden at kunne få svar på om det vedrørte det asylcenter der var placeret i vores kommune.

Men det er også et vagtsomt farvel, for hvis der ikke forsat sker en udvikling, frem mod at stoppe den udtalte folkevandring, vil der ikke kunne eksistere et stærkt velfærdssamfund i Danmark i fremtiden.

Men den reelle opbakning til en forsat positiv udvikling indenfor udlændingeområdet, og et opgør med folkevandringen og dennes konsekvenser, er begrænset blandt partierne i folketinget. Dette blev endnu engang synliggjort den 4-6-2018, hvor alle andre partier stemte imod Dansk Folkepartis forsalg om at afvise asylansøgere ved grænsen.

Hvis der altså forsat skal ske en positiv udvikling indenfor udlændingeområdet, så afhænger det af Dansk Folkeparti.

2 kommentarer til “Kasper Lau: Et glædens farvel til asylcentret” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Kasper Lau: Et glædens farvel til asylcentret”

  • jan lundgreen

    Hej Kasper

    Du virker som en meget primitiv person med dit indlæg. Jeg tror ikke der kommer asylansøgere til Danmark på grund af vores velfærd, men på grund af nød og krig i deres hjemland

  • Poul Fleischer

    Hej Jan.
    Du virker som en meget naiv person med dit indlæg. Men måske har du bare politiske eller økonomiske interesser at varetage…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kasper Lau: Et glædens farvel til asylcentret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER