Sæby basket deltog i Pirates Cup i Norge

Sæby basket deltog i Pirates Cup i Norge

7. juni 2018 - kl. 11:26 - af

Sæby basket deltog i weekenden med U-14 drenge i et stort internationalt stævne Pirates Cup i Kristianssand i Norge.

Drengene kom i en meget svær pulje, hvor de vandt de to første kampe  57-11 over Høybråten og 16-8 over Stavanger. Sidste kamp i indledende runde tabte de desværre til Kjelsås med 6-25.  3 hold endte på 4 point i gruppen, og desværre gik Sæbydrengene grundet dårligste målscore ikke videre til kvartfinalerne. Havde de bare lavet yderligere 4 point (2 scoringer mere) i de 3 kampe, var de gået videre. Så tæt lå de 3 øverste i gruppen.

Til trods for de ikke gik videre fra de indledende gruppekampe, havde drengene en fantastisk tur, hvor mange nye basketvenskaber blev etableret på tværs af hold og lande.

Det var en flok trætte drenge, der søndag aften var med færgen hjem til Hirtshals, hvor forældre ventede.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby basket deltog i Pirates Cup i Norge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER