Danmarksserien kom tættere på efter hjemmesejr

Danmarksserien kom tættere på efter hjemmesejr

4. juni 2018 - kl. 5:31 - af

Skjolds Jyllandsserie rykkede lørdag efter hjemmesejr over Støvring et skridt tættere på oprykning til Danmarksserien. Holdet ligger nu på 3. pladsen i rækken, kun 1 point fra Tjørring der lige nu indtager den 2. plads, der udløser kval-kamp om oprykning.

Skjold kom ellers lidt haltende fra start i lørdagens kamp, og gav Støvring en friløber allerede efter godt 2 minutter, heldigvis bliver der ikke scoret på chancen, og det var, som om det fik hjemmeholdet til at vågne lidt op.
Resten af 1. halvleg bølger generelt frem og tilbage, hvor hjemmeholdet får spillet sig til større og større chancer. Og efter 45 minutters spil lykkedes det at få bolden i nettet, Alexander Pedersen gør det til 1-0 efter et godt gennemspillet angreb.
I 2. halvleg forsætter spillet med at bølge frem og tilbage, begge hold til spiller sig halvchancer foran mål, men det bliver ikke rigtig farligt.
Skjold fik dog bragt sig på 2-0 efter godt 80 minutters spil, da Mathias Mygind og Nikolaj Bøhne spiller 1-2 i højre side, og førstnævnte finder Morten Bøg foran mål med en såkaldt sukkerbold.
I slutningen af kampen pressede Støvring voldsomt på, og efter et hjørnespark fik gæsterne reduceret til 1-2. Skjold holdt dog hjem, og kunne sætte 3 vigtige point ind på kontoen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarksserien kom tættere på efter hjemmesejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER