Ugens bolig fra Nybolig i Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig i Sæby

27. maj 2018 - kl. 10:08 - af

Vi er på Skovalleen – som ligger i det ældre og hyggelige kvarter nær centrum af Sæby. I gåafstand ligger gågaden med de gode handlemuligheder og spisesteder. Både stranden, havnen og Sæbygård skov ligger også i gåafstand.

Når man parkerer i indkørslen har man den hyggelige rødstensvilla foran sig, huset er godt trukket tilbage fra vejen.

Man træder ind i lys og venlig entre som fordeler til øvrige rum. Her er også trappe til 1. sal og til kælderen. På venstre hånd ligger køkkenet som har hvide skabe og alle hårde hvidevarer og er i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er god plads til hele familien. Fra spisestuen er der 5 trin ned til stor rummelig opholdsstue, her er loft til kip, brændeovn samt udgang til terrassen. Her er vandskurede vægge.

Fra entreen er der adgang til lyst værelse med skab, endvidere et gæstetoilet med lyse klinker.

Trappe til 1. sal hvor der er repos, kontor samt stort soveværelse med indbyggede skabe og adgang til badeværelse. Badeværelset er indrettet med bruseniche og skabe.

Trappe ned til kælderen fra entreen, her er 4 disponible rum samt entre og udgang til haven. Det ene af rummene er indrettet som vaske-/tørrerum og med god plads til opbevaring. Kælderen er lys og anvendelig til mange formål.

På grunden er der endvidere et godt værksted. I haven er der plæne med beplantning og hyggelig terrasse med pejs.

Huset har pvc-vinduer med energiglas og taget er indenfor de sidste 10 år skiftet med undertag samt efterisoleret. Kort sagt en villa der er særdeles godt vedligeholdt såvel inde som ude og lige til at flytte ind i.

Velkommen ind!

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/skovalleen/105085/933010

Sag nr.: 933010

Kontant pris: kr. 1.598.000,-

Udbetaling: kr. 80.000,-

Ejerudgift pr. md.: kr. 1.864,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 7.177,-/5.973,-

Bolig areal: 133/54 m2

Grund: 553 m2

Stue/vær.: 2/2

Opført: 1941

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER