Bræstrups Begravelsesforretning åbner afdeling i Sæby

Bræstrups Begravelsesforretning åbner afdeling i Sæby

9. maj 2018 - kl. 15:34 - af

Så er det endelig officielt: Bræstrups Begravelsesforretning åbner en afdeling i Sæby.

Grønnegade 6 B bliver den fremtidige ramme om Bræstrups Begravelsesforretnings aktiviteter i Sæby – og de er allerede nu klar til at tage imod pårørende, som har brug for en bedemand, og hjælpe dem igennem den proces det er, at miste en pårørende. De har allerede nu en del arbejde i Sæby, men åbner nu et kontor, så de kan servicere folk i Sæby og omegn endnu bedre.

Bræstrups Begravelsesforretning hed tidligere Studsgaards Begravelsesforretning, og forretningen har eksisteret siden sidst i 1800-tallet. Mikkel Bræstrup har været indehaver af bedemandsforretningen siden 2012, men har arbejdet indenfor området siden 2005.

Mikkel Bræstrup er 43 år gammel. Han er uddannet både præst og socialrådgiver, men har de sidste mange år arbejdet som bedemand. Han brænder for at hjælpe de pårørende igennem, når de har mistet en, der stod dem nær. Mennesker er forskellige og sørger forskelligt. Derfor er det vigtigt, at de bliver mødt med indlevelse, empati, viden og ekspertise til at finde den løsning, som passer til dem. Det sætter Mikkel Bræstrup en ære i.

Bræstrups Begravelsesforretning er en bedemandsforretning, som står på tre ben:

1: Vores hovedopgave er naturligvis alt vedr. begravelser og bisættelser. Vi tager vores opgave meget seriøst og kan tilbyde mange forskellige muligheder, som passer til de ønsker og muligheder, der er.

2: Dernæst arbejder vi meget med, hvad der skal ske engang. Vi hjælper og vejleder folk, så de får truffet de rette valg og får valgt de rette løsninger. Flere og flere har brug for at være med til at bestemme, hvad der skal ske, når de ikke er mere. Vi tager folks ønsker meget alvorligt og hjælper dem, så deres ønsker kommer til at passe med de rammer og de muligheder, der er.

3: Endelig brænder vi meget for, at døden ikke skal være så meget et tabu, som den er i det danske samfund. Derfor har vi påtaget os en oplysningsopgave, som vi tager meget alvorligt. Vi tilbyder derfor undervisning, foredrag og besøg, som relaterer til bedemandens arbejde, døden, sorg og sorgprocessen osv. Vi har allerede nu årlige besøg af børnehaver, skolebesøg, undervisning på skoler, undervisning af social- og sundhedspersonale, foredrag i klubber og foreninger og meget mere. Det er et område, vi gerne vil gøre mere ud af, da vi finder det vigtigt, at vi sætter ord på det svære i livet.

”Vi har længe arbejdet på at åbne i Sæby, og nu er det blevet en realitet. Vi glæder os til at komme endnu mere i gange med arbejdet, så vi får mulighed for at hjælpe mennesker igennem noget af det svære i livet – nemlig art miste en, man har kær”, slutter Mikkel Bræstrup.

Hvis I har lyst til at høre mere om vores nye kontor i Sæby – og bedemandens arbejde i det hele taget – er I velkomne til at ringe til Mikkel Bræstrup på tlf. 9842 0475

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bræstrups Begravelsesforretning åbner afdeling i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER