Cirkus Arenas eventyr fortsætter i Sæby

Cirkus Arenas eventyr fortsætter i Sæby

27. april 2018 - kl. 0:39 - af

I 2017 måtte Cirkus Arena melde alt udsolgt, da de spillede i Sæby. Nu kommer Nordens største cirkus til byen igen. I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen, der tager Hjørrings børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre. Det sker lørdag den 19. maj kl. 14 i det store rødgule cirkustelt på cirkuspladsen ved Solsbækvej.

Cirkus Arena har netop haft Jyllandspremiere, hvor årets forestilling “Klovnen og Kronprinsen – Jagten på den tabte tåre” har modtaget fantastiske anmeldelser. Senest har forestillingen modtaget 3 x 6 stjerner fra Fredericia Avisen, Aarhus Stiftstidende og Horsens Folkeblad.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
– ”I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange. Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, så vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået. Det er stort at opleve, når alle mellem 2 og 99 år kan samles om den samme oplevelse”.

Når ingen har tid til pause, har vi ikke brug for en pauseklovn

Clemens, der tidligere har stået bag teatersuccesen Cykelmyggen Egon, har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling. Eventyret handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine artist-venner for at finde et nyt talent.

Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis gik i stykker, da klovnen forlod cirkus.

Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, drillesyge hunde, en fræk jonglør, smukke spanske heste og en trapezkunstner der kan vende hele verden på hovedet.

Det bedste fra cirkus og musikteatret
Siden Clemens som barn havde en plakat med Cirkus Arenas klovn hængende på sit værelse, har han altid haft lyst til at lære figuren at kende. Clemens fortæller:
– ”Jeg har altid undret mig over, hvorfor klovnen, der pryder Cirkus Arenas plakater, ikke er med i forestillingerne. Jeg besluttede derfor, at jeg ville præsentere publikum for klovnens historie. Inspireret af de børnebøger, jeg har læst højt for min søn, har jeg blandet den gode historie og det, jeg kan fra musik- og teaterverdenen, ind i cirkusforestillingen. Så vi både får hits til store og små, en spændende fortælling og blændende numre fra årets imponerende artister”.

Fakta om Cirkus Arena
– Billetter fås på www.arena.dk eller tlf. 40 30 01 02. Billetpriserne spænder lige fra 170-360 kr. – Cirkus Arena er Nordens største cirkus og blev grundlagt i 1955 af Arne Victor Berdino Olsen.

– Rapperen MC Clemens har skrevet og instrueret forestillingen, hvor han selv spiller hovedrollen som klovn.

– Læs mere på www.arena.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Arenas eventyr fortsætter i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER