Formodet gerningsmand til hjemmerøveri anholdt

Formodet gerningsmand til hjemmerøveri anholdt

26. april 2018 - kl. 15:20 - af

Nordjyllands Politi har i tæt samarbejde med Østjyllands Politii dag kl. 11.21 anholdt den person, som man mistænker for at stå bag det voldsomme hjemmerøveri i Flauenskjold mandag den 23. april, hvor en 69-årig kvinde blev bagbundet og udsat for vold. Den anholdte person er en 45-årig dansk statsborger, der er bosiddende i Thisted kommune.

Lokalisering af den mistænkte person
”Vi har på tværs af flere afdelinger efterforsket ganske massivt på de spor, der var i sagen, ligesom vi har fået rigtig god hjælp fra offentligheden via flere vidner, der har givet brugbare signalementer af gerningsmanden,” fortæller lederen af politiets efterforskning, politikommissær Sune Myrup.

”Ud fra de oplysninger, som efterforskningen tilvejebragte, lykkedes det her til formiddag at lokalisere den mistænkte person i Aarhus, og herefter anmodede vi Østjyllands Politi om at foretage anholdelse, hvilket skete kl. 11.21 uden dramatik,” forklarer Sune Myrup.

Alvorlig sag
”Den forurettede, der er en 69-årig kvinde, har under røveriet været bundet, ligesom hun har været udsat for vold, og derfor er vi meget tilfredse med, at den her intensive efterforskning nu har resulteret i anholdelsen af den person, som vi mistænker for at være gerningsmanden,”udtaler politikommissær Sune Myrup.

Den 45-årige fremstilles i morgen i et lukket grundlovsforhør ved retten i Hjørring med krav om fængsling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Formodet gerningsmand til hjemmerøveri anholdt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER