Børnene i Sæby møder Musikskolen

Børnene i Sæby møder Musikskolen

25. april 2018 - kl. 0:10 - af

I løbet af marts og april har skolerne i Sæby haft besøg af Musikskolen, hvor børnene er blevet præsenteret for både klassisk og rytmisk musik – noget at det har de måske hørt før og noget har de helt sikkert ikke. “Det er vigtigt for os at præsentere mange forskellige former for musik for børnene som et almendannende element”, udtaler Musikskolens leder Thomas Albæk Jakobsen.

Under besøgene har børnene også set instrumenter, som de ikke lige møder i dagligdagen eller når de lytter til musik på Spotify eller Youtube. Én ting er at se instrumenterne og høre musikken, en helt anden ting er at få lov til at skabe musikken selv.

For også at give børnene den mulighed, samarbejder Musikskolen med skolerne i projektet Musikskoledag, hvor børnene besøger Musikskolen. Thomas fortsætter, “Når man først man har haft et instrument i hånden og prøvet at spille, kan musikken gribe en, så man fortsætter med at spille resten af livet”. Lige nu er det dog ikke alle skolebørn, der kommer til Musikskoledag, men Musikskolen håber at kunne udvide samarbejdet med skolerne de kommende år.

Lige nu er Musikskolen i gang med planlægge næste sæson, der starter efter sommerferien og hvis man endnu ikke har tilmeldt sig, kan det ske via Musikskolens hjemmeside senest d. 26/4.

Foto: Thomas Albæk Jakobsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnene i Sæby møder Musikskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER