Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

22. april 2018 - kl. 9:12 - af

I skønne Lyngså, som ligger med 10 minutters kørsel til Sæby, finder du denne villa, der ligger i udkanten af byen. Villaen ligger på en bakke med skoven som nærmeste nabo. Via grusbelagt vej ankommer man til villaen – velkommen til Bakkevang 5!

I Lyngså er der fodboldklub, petanque, tennis, motionsrum og fin naturlegeplads med hytte hvor man kan nyde madpakken. Der er også aktivitetshuset, Værestedet, som har flere sociale aktiviteter for alle aldre. Der er kort afstand til stranden, hvor man kan cykle til eller tage en frisk gåtur. Ved stranden kan man finde skaller, rav eller blot nyde en frisk tur med masser af natur omkring sig.

Når man ankommer til villaen kan man køre bilen direkte ind i garagen, hvorfra man har direkte adgang til underetagen og kan gå tørskoet ind. Eller også kan man vælge tage turen udenom villaen hvor trappen fører op hovedindgangen til en pæn entré med nedgang til kælder. Badeværelset er med brusekabine hvorfra der er direkte adgang til østvendt soveværelse. Boligen byder derudover på et ekstra værelse og pænt køkken med spiseplads. Der er stor og dejlig spise- og opholdsstue med kig ud over området og til Kattegat. Fra stuen er der også udgang til terrasse.

I underetagen er der 4 særdeles gode og anvendelige disponible rum, toilet med håndvask, separat badeværelse hvori der er kar, brus & vaskerum. I underetagen er der ligeledes fyrrum samt viktualierum. Alt dette er bonus kvadratmeter

Området omkring villaen er naturskønt med åbne marker og i baghaven er der dejligt skovområde til hygge og leg.

Bemærk prisen! Der er mulighed for at anvende villaen som flexbolig !!

Har man lyst til en hyggelig beliggenhed med skoven og havet lige omkring sig, så ring til os for en fremvisning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/bakkevang/105085/932149
Sag nr.: 932149
Kontant pris: 648.000,-
Udbetaling: 35.000,-
Ejerudgift pr. md.: 1.438,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 2.940,-/2.446,-
Bolig areal: 136/130 m2
Grund: 2.900 m2
Stue/vær.: 1/1
Opført: 1963
Energimærke: G

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER