FOF Vendsyssel holder også sommerhøjskole i Sæby

Portrait of three aged women in elegant hats resting on grass

FOF Vendsyssel holder også sommerhøjskole i Sæby

19. april 2018 - kl. 1:04 - af

Sidste år var det i Vrå, og det var meget populært, så i år bliver det både i Brønderslev og i Sæby.

Der er nemlig kun plads til 50 deltagere på hver sommerhøjskole, da der om eftermiddagene er tur i bus!

Tag med på 5 dages Sommer Seniorhøjskole i Vendsyssel – og sov alligevel i egen seng, vand blomsterne og gå tur med hunden, når du kommer hjem.

Vendsyssel bugner af kultur. FOFs Sommer Seniorhøjskole inviterer dig med til nogle af de nyeste og nogle af de mere ukendte kulturtilbud i landsdelen. Kunsthistoriker Anne Lie Stokbro er guide og foredragsholder på ugens oplevelser. Ind imellem alle ordene og alle turene bliver der morgensang, kaffe og lækker frokost. Turene køres i bus.

Velkommen på Sommer Seniorhøjskole i Sæby. Med kunsthistoriker Anne Lie Stokbro som guide og foredragsholder, skal man i løbet af ugen opleve Vendsyssels nye teater indefra, besøge keramikeren Dorthe Visby og Møllehusets Keramikcafé. Der bliver besøg i billedhuggeren Anthon Laiers hus i Hjallerup,  et møde med forfatteren Peter Mouritzen, og en heldagstur med picnic!

Forud for hver ekskursion holder Anne Lie Stokbro foredrag om dagens emne, og ind imellem alle ordene og alle turene skal der drikkes morgenkaffe, synges morgensang og spises lækker frokost.

Basen er Sæby Baptistmenigheds lokaler på Sæbygaardsvej, og på turene køres i bus. Velkommen på Sommer Seniorhøjskole! Tilmelding og komplet program på www.fof-vendsyssel.dk eller ring på tlf. 7025 5050.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FOF Vendsyssel holder også sommerhøjskole i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER