Åbent Hus hos Park & Vej<br>…

Åbent Hus hos Park & Vej

19. april 2018 - kl. 0:59 - af

Oplev de store maskiner og duften fra tusindevis af sommerblomster, når Park & Vej åbner porten til deres Materielgård og gartneri lørdag den 21. april 2018.

Park & Vej i Frederikshavn Kommune holder åbent hus på Materielgården og i gartneriet lørdag den 21. april 2018 klokken 10.00 – 15.00. De står klar til at byde alle interesserede velkomne, og da der kun er få kilometer mellem de to adresser, håber Park & Vej, at folk vil besøge begge steder.

Du kan se maskinparken på Knivholtvej 15
Maskinparken er kørt frem, så du kan se de maskiner, der til dagligt kører rundt i kommunen. Der vil være forskellige aktiviteter og mulighed for at sidde i nogle af de store maskiner. Selvom der er et stykke tid til, at vi kan forvente sne på vejene igen, men denne dag kan du opleve den store salthal og se snerydningsudstyret på tæt hold.

Så kom en tur fordi og få en rundvisning og/eller en snak med medarbejdere og de fire teamledere.

Adresse: Materielgården, Knivholtvej 15, 9900 Frederikshavn.

Du kan få en smagsprøve på sommersæsonen i gartneriet
Netop nu kan du opleve duftene og indtrykkene fra de tusindevis af sommerblomster, der snart skal udsmykke hele kommunen. Du kan også se palmerne i deres vinterhi, før de flytter på Palmestranden i maj.

Adresse: Gartneriet, Brønderslevvej 20, 9900 Frederikshavn

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent Hus hos Park & Vej
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER