Folkekirkens Familiestøtte – Noget for børnefamilier

Happy mother with kids together in park on bench, family value, outdoor portrait

Folkekirkens Familiestøtte – Noget for børnefamilier

18. april 2018 - kl. 0:37 - af

Folkekirkens Familiestøtte har nu været i Sæby i lidt over et år. Og nogen er måske stødt på et opslag i børnehaven, skolen, på biblioteket, i SuperBrugsen eller hvor nu.

Folkekirkens Familiestøtte er et tilbud, som helt almindelige børnefamilier med børn i alderen 0-17 år kan benytte sig af. Og vi har forskellige ”varer” på hylderne. Vær dog opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at hjælpe familier med så store udfordringer, at de har brug for fagprofessionel hjælp.

Få en forældreven
Måske har du også svært ved at overskue familielivet? Hvis det er tilfældet, kan du henvende dig og få en frivillig forældreven til at komme i dit hjem en gang om ugen eller hver anden uge. Måske trænger I til at få skabt struktur i hverdagen? Måske har skærmen fuldstændig taget magten, og I savner samværet i familien? Måske trænger du til at tale om opdragelse og værdier med en? Måske bekymrer du dig over dit barns manglende venskaber? Meget kan fylde og tage pusten fra en. Og her kan det være en stor hjælp, at der kommer en og bruger tid sammen dig eller jer som familie.

I Sæby er der en god flok frivillige forældrevenner, som rigtig gerne vil tilbyde at komme i jeres hjem. De har gode ører, en særlig omsorg og en kærlig tilgang til det at være børnefamilie.

Kommunikationskursus for par
Savner I også fokus på kærligheden? Som børnefamilie kan det være vanskeligt at få tid til at fokusere på det gode parforhold, selv om det er det, de fleste par drømmer om. Det gode parforhold kommer bare ikke af sig selv, det skal der bruges noget energi på. I Folkekirkens Familiestøtte tilbyder vi omkostningsfrit for de deltagende par et kommunikations-forløb, som består af et 14 timers PREP-kursus (PREP står for Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold) fordelt over tre aftner eller to dage, samt efterfølgende opfølgning af to gange fordelt over et halvt år.

Samarbejdskursus for skilte forældre
Vil I også samarbejde bedre om jeres børn? Halvdelen af alle par er i dag havnet i en skilsmisse. Det er en stor livsomvæltning både for forældrene og børnene. Alle forældre har et stort ønske om, at en skilsmisse ikke skal forringe ens barns liv og livsmuligheder, og det kan være en svær opgave at stå med. I Folkekirkens Familiestøtte tilbyder vi omkostningsfrit, at man som skilte forældre eller alene kan tage på et KIFF-kursus (KIFF står for Kursus I Fælles Forældreansvar) fordelt over tre aftner, samt efterfølgende opfølgning af to gange fordelt over et halvt år.

At række ud efter en hjælpende hånd
Vi er jo faktisk bare alle sammen mennesker. Og livet er fyldt med udfordringer. Og vi kan alle have brug for støtte og vejledning på forskellige tidspunkter i vores liv. Nogle gange har man overskud til at række ud og give hjælp, andre gange har man brug for, at der er en hånd at række ud efter. Det er det vi gerne vil i Folkekirkens Familiestøtte – i form af vores forældrevenner, der står klar til at række ud, og I form af vores kurser, som kan give redskaber til det at være forældre, par eller fraskilt.

Det er altid muligt at komme i kontakt med Folkekirkens Familiestøtte via mail dokj@km.dk eller på mobil 2159 6616 – og er du i tvivl, om det er noget for dig/jer, så lad os snakke om det sammen.

Se mere på Sæby Kirkes hjemmeside og på Folkekirkens Familiestøttes fb-side i Sæby og Østervrå https://www.facebook.com/Folkekirkens-Familiestøtte-Sæby-og-Østervrå-1096906043786471/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkekirkens Familiestøtte - Noget for børnefamilier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER