Divisionsreserver havde ikke meget at byde på

Divisionsreserver havde ikke meget at byde på

15. april 2018 - kl. 10:53 - af

Lørdag var der hjemmekamp på Sparekassen Vendsyssel Arena. Jyllandsserien skulle forsøge at fravriste divisionsreserverne fra Skive sæsonens første point.

Umiddelbart kunne det godt lyde som en udfordring, men udeholdet er ikke kommet ret godt fra start i sæsonen og havde inden lørdagens kamp ingen point på kontoen.

Kampen blev dog aldrig så spændende, som man kunne have forventet. Med Skjold på bolden og et straffe for “hands” tidligt i kampen, pegede alt i retning af en god præstation og point på kontoen til Skjold.

Det kneb dog ved flere lejligheder efterfølgende at få bolden i nettet trods masser af chancer, og det var lige før, man begyndte at få bange anelser om, at Skive nu skulle få en hurtig chance og bringe sig tilbage i kampen.

Heldigvis fløjtede kampens dommer til halvleg, og der kunne pustes ud og snakkes taktik i pausen.

Skjold kom også bedst fra start i anden halvleg, men i det afgørende situationer blev spillet ofte for fint foran mål, og afslutningerne udblev ved flere lejligheder. Alligevel var det hjemmeholdet, der fik bolden i maskerne til 2-0 ved et flot mål efter et godt gennemspillet angreb.

Resten af kampen havde man jo så nok forventet pres fra udeholdet, men det udeblev totalt, og det eneste ophisende der ellers holdt liv i kampen i anden halvleg, var da dommeren langt om længe fik fundet frem til lommen med de gule kort, som han delte ud af til begge hold.

Skjold vandt kampen 2-0 og er nu væk fra bunden i tabellen, på en 5. plads inden næste udekamp mod Støvring.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Divisionsreserver havde ikke meget at byde på' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER