Sparekassen Vendsyssel forbereder sig til fremtiden

Sparekassen Vendsyssel forbereder sig til fremtiden

10. april 2018 - kl. 11:23 - af

Mange har spurgt: Hvad er det, de går og roder med nede i den lokale Sparekasse? Det vrimler jo med lokale håndværkere med sved på panden!!

– Jo, der er gang i den på mange måder, og lige nu er vi i gang med en stor ombygning, for at kunne imødegå fremtidens krav fra kunder og medarbejdere, udtaler afdelingsdirektør Lars Høst og fortsætter:

Vi er efterhånden 10 medarbejdere i afdelingen og vi oplever en fortsat stor kundetilgang, så for at vi alle sammen kan være der, har det længe været et stort ønske, at få omforandret afdelingen med bl.a. bedre mødefaciliteter, således at kunderne kan komme ind til møde med deres rådgiver i nogle tidssvarende og hyggelige omgivelser. Vi ønsker i Sparekassen Vendsyssel at være en seriøs sparringspartner til vores kunder med personlig rådgivning, hvor rådgiveren er i øjenhøjde med kunden og det kræver bl.a. at omgivelserne er i orden. Samtidig gøres der plads til, at vi kan blive endnu flere medarbejdere, efterhånden som tilgangen af kunder fortsætter.

Vi ligger stor vægt på at være det mest lokale pengeinstitut i byen, og alle medarbejdere er bl.a. bosat i byen eller i oplandet og de har alle deres gang i det lokale foreningsliv. Derfor er det kun naturligt for os, at investere i en fortsat udvikling af afdelingen, til gavn for Sæby,  kunderne, det lokale erhvervsliv og de forskellige foreninger og sportsklubber, som nyder stor gavn af vores sponsorater.

Byggeriet skal efter planen være afsluttet i løbet af uge 20 og vi glæder os som små børn, til at præsentere de fine nye lokaler for vores nuværende, såvel som kommende  kunder, ved en ordentlig indvielsesfest i uge 21, men det vender vi tilbage med når tiden nærmer sig, udtaler Lars Høst med stor glæde i stemmen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel forbereder sig til fremtiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER