Severinsen Cykler – Ny cykel butik i Sæby

Severinsen Cykler – Ny cykel butik i Sæby

9. april 2018 - kl. 8:42 - af

Den nye cykel butik har til huse i den gamle Bremse Industri på Carl Ewaldsvej 5 i Sæby, bag det Store Møbelhus.

”I vores butik kan man handle cykler og tilbehør, og sliddele til scooter og motocykel  kan bestilles hjem, der ud over handler vi også med motocross tøj, udstyr og sliddele, og det var netop pga. dette segment, at vi er startet større op.

Firmaet er opstået på motocrossbanen, hvor vi kørte til stævner og træninger med vores servicebil, men bilen blev hurtig for lille, og der for har vi åbnet butik på Carl Ewaldsvej.

Vi har cykler til alles behov, børne-, hverdags- og motionscykler, i mærkerne E-Fly, Raam, Ghost;Cultima og Norden. Vi forhandler med Bihr, som er Europas største leverandør inden for mc, scooter og cykel.

Butikken har åben mandag til fredag kl. 15.00 – 17.00, og vi er ligeledes ved at opbygge webshop www.severinsenracing.dk, hvor det med tiden vil være muligt at se det fulde sortiment”, siger Lars Severinsen.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Severinsen Cykler - Ny cykel butik i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER