Introduktionstræning til Pige-floorball i Sæby

Introduktionstræning til Pige-floorball i Sæby

8. april 2018 - kl. 10:06 - af

Hvis man tror, floorball er en drenge-sport, kan man godt tro om igen. Der kommer flere og flere piger til, og i Sæby Floorball Klub er der nu 4 piger i 9-11-års alderen, altså U11.

I hele Danmark er pige-floorball i vækst, og der afholdes snart et rent pige-stævne.

Sæby Floorball Klub vil gerne have nogle flere holdkammerater til de ”superseje piger. ”Vi håber meget, at kunne oprette et U11 hold til den nye sæson efter sommerferien”, siger Peter Jelswig og Hans Jørgen Nørgaard, som er kontaktpersoner, og som er med i netværket ”Superseje piger spiller floorball”.

Søndag den 22. april afholdes der en introduktions/prøve-træning kun for piger i alderen 9-11 år. Det foregår i Sæby Fritidscenter kl. 10 – 11.30. Der er ingen tilmelding, man kan bare dukke op. Klubben har udstyr, man kan låne, det eneste man selv skal medbringe er indendørssko.

Dame-floorball, motionist – prøvetræning
Det sidste halve års tid, har Sæby Floorball Klub haft et motionshold med voksne mænd i alderen 16-50 år. Der kommer flere og flere til.

Flere kvinder har efterspurgt et motionshold for damer. Klubben vil meget gerne oprette et hold, hvis der er opbakning til det.

Derfor afholdes der en prøvetræning søndag den 22. april kl. 12.00 – 13.30  i Sæby Fritidscenter. Følg med på Facebook: Sæby Floorball Klub. Efter træningen drøftes det, om der skal oprettes hold efter sommerferien, og i så fald hvilke ugedage og tidspunkter der passer bedst. Også her kan der lånes stave i klubben.

Superseje piger spiller floorball
”Superseje piger spiller floorball” dækker over et landsdækkende arbejde med at få flere piger ind i floorballens univers. En arbejdsgruppe med medlemmer fra Danmarks floorballklubber har sammen med Floorball Danmark  det sidste halve år arbejdet på udvikling af dette, og til det nyligt afholdte Landsstævne i Floorball i Frederikshavn, blev projektet rigtigt præsenteret for klubberne. Det blev taget godt imod på alle fronter, og der arbejdes på højtryk i landets klubber for at oprette U11 pigehold.

Det første U11 pigestævne afholdes 15. april i Benløse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Introduktionstræning til Pige-floorball i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER