Kiropraktisk Klinik i Sæby får pilates

Kiropraktisk Klinik i Sæby får pilates

4. april 2018 - kl. 14:16 - af

I morgen torsdag den 5. april Starter Marie Tamborg undervisning i Pilates hos Kiropraktisk Klinik i Sæby, Hun tilbyder også fysiurgisk massage.

Torsdag starter med to info-kurser, kl. 16 til 17 og kl. 17 til 18, og der er tilmelding hos Kiropraktisk Klinik, info-kurset er gratis. Der vil max være 5 deltagere pr. kursus, så det er nu, man skal melde sig til, hvis man skal nå at komme med. De rigtige kurser starter mandag den 9. april kl. 16 og igen med to hold.

Marie Tamborg blev færdig som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i 2017, hvor en dør til en kæmpe verden åbnede sig. ”Jeg fik øjnene op for, hvor fantastisk kompliceret kroppen er, og hvor meget vi egentlig selv kan gøre for at få en sundere krop”, siger hun.

Men som skrevet, er rejsen slet ikke forbi.

”Jeg startede som receptionist på et hotel i Skagen, men da min kæreste blev syg to gange, først med dårlig ryg og senere med yderligere skader efter et biluheld, besluttede jeg mig for, udover min uddannelse som fysiurgisk massør, også at uddanne mig til Pilates Instruktør samt Personlig Træner, så jeg i første omgang kunne hjælpe ham. Mit mål med disse uddannelser er, at få folk med på konceptet; HJÆLP til SELVHJÆLP, hvor man træner sig ud af sine skader eller hverdags skavanker.

Balance & Styrke er navnet på Marie Tamborgs koncept.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kiropraktisk Klinik i Sæby får pilates' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER