Foredrag om Cambodja i Lyngså kirkehus

Foredrag om Cambodja i Lyngså kirkehus

4. april 2018 - kl. 0:31 - af

“Frederikshavn Provstis udvalg for Mission og Mellemkirkeligt arbejde” har i samarbejde med Danmission antaget Amalie Kondrup Madsen som deres første “Provstivolontør”.

Amalie Kondrup Madsen er 20 år og blev student sidste sommer. I tre måneder fra september til og med november 2017 var Amalie i Cambodja, hvor hun underviste i engelsk og kristendom i en kirke i en lille cambodjansk landsby.

Lige siden, hun i 10. klasse på Dronninglund Efterskole mødte “Globale iværksættere”, har hun været opsat på at komme ud i verden, for på egen krop at studere hvordan man lever under fremmede himmelstrøg, og hvordan man driver kirke et sådant sted.

I december 2017 kom hun hjem til Danmark. Og hun kommer torsdag den 12. april klokken 19.00 til Lyngså kirkehus og holder foredrag om sine oplevelser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag om Cambodja i Lyngså kirkehus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER