Sjov og ballade med sanserne<br>…

Sjov og ballade med sanserne

3. april 2018 - kl. 9:08 - af

Søndag d. 8. april kl. 10 arrangerer Sæby Baptistkirke igen gudstjeneste i børnehøjde. Denne gang vil vi takke Gud for at vi kan se, høre, lugte, smage og føle. Vi skal bl.a. gætte lyde, og vi skal lege smage- og lugteleg. Vi skal også bruge synssansen, og vi vil samle briller ind til dem som ikke ser godt. Hvis du har nogle briller som du ikke skal bruge, så må du meget gerne tage dem med! Så bliver de sendt til Afrika eller andre lande hvor mennesker ikke har penge til at købe briller.

Vi afslutter med at spise lækre boller som vi selv skal være med til at bage!

Alle er velkommen til Baptistkirkens lokaler på Sæbygårdvej 15, og du må gerne tage en skør hat, butterfly eller noget andet sjovt på, som vi andre kan se!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjov og ballade med sanserne
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER