Medlemsrekord i Ældre Sagen i Sæby

Medlemsrekord i Ældre Sagen i Sæby

3. april 2018 - kl. 8:52 - af

Ældre Sagen i Sæby fortsætter den medlemsfremgang, afdelingen har oplevet gennem de senere år. Medlemstallet nåede sidste år rekordhøjde. I 2017 fik afdelingen 317 nye medlemmer, og efter en nettofremgang på 102 viser den seneste opgørelse 3701 medlemmer.

Det oplyste formanden, Poul Erik Johansen, da han på årsmødet i Manegen med næsten 140 deltagere aflagde lokalbestyrelsens årsberetning.

Beretningen vidner om særdeles stor aktivitet. Således var der i årets løb tale om ikke færre end 22 faste aktiviteter. Formanden fastslog, at der som udgangspunkt lægges stor vægt på det sociale samvær. Aktiviteterne gælder besøgsvenner, plejehjemsvenner, ledsagerordning, telefonkæde, kørestols-skubbere, handyman, gratis retshjælp, cykling uden alder på rickshawcykel, motionscykling, gymnastik for ældre, stavgang, krolf, petanque, bridge, whist, badminton, den nye aktivitet floorball, sangkor, netcafé, søndagstræf, suppeaftener foruden driften af Krystalcafeén, som Ældre Sagen nu driver alene efter at Sæby Handicapgruppe har trukket sig ud af samarbejdet.

Formanden rettede en stor tak til de godt 100 frivillige og tovholdere. Han understregede samtidig, at man gerne ser tilgang af nye frivillige. Ligeledes fastslog han, at der stadig er plads til flere deltagere på nogle af aktiviteterne.

Ud over de faste aktiviteter blev der i årets løb også afviklet en lange række arrangementer, bl.a. en femdags tur til Bruxelles med besøg i EU- Parlamentet og NATOs hovedkvarter, todages juletur til Tønder med besøg bl.a. på Schackenborg Slot, ”Danmark Spiser sammen”- arrangement, flere virksomhedsbesøg, udflugt til Fanø, to ture til teaterforestilling på Vendsyssel Teater, foredrag og ikke mindst lokalafdelingens 25 års jubilæumsfest med 170 deltagere, besøg på tjener-kokkeskolen i Aalborg og Odden Herregårdsmuseum foruden en række mindre arrangementer af forskellig art.

Nye arrangementer

Poul Erik Johansen orienterede også om foreståede arrangementer. Mandag den 16. april afvikles der forårsfest i Manegen med underholdning af Strandby-Bælsene. Tirsdag den 24. april følger et nyt ”Danmark spiser sammen”- arrangement, ligeledes i Manegen. Den 15. maj er der tur til Skage med rundvisning på Skagen Museum og i Michaels Anchers Hus foruden besøg på Grenen. Onsdag den 30. maj er der teatertur til Aalborg, hvor man skal overvære den populære musical `”Sound of Music”. Torsdag den 7.juni følger en udflugt til Mønsted Kalkgruber og Morten Korch Museet. En todages tur med start 26. juni går til København, hvor man skal overvære Cirkusrevyen. På andendagen bliver der slotsbesøg i Nordsjælland og senere besøg i Roskilde Domkirke. Turene til København og ”Sound of Music” på Aalborg Teater er for længst udsolgt.

Hædret for indsats

Regnskabet, der balancerer med 470.080 kr. og viser et overskud på 45.581 kr., blev forelagt af kassereren, Svend Erik Madsen

Til bestyrelsen: Nyvalgt blev Kurt Jensen i stedet for Karen Jensen, der ønskede at stoppe. Der var genvalg til Inger Nielsen, Ole K. Petersen, Svend Erik Madsen og Poul Erik Johansen. Som suppleanter blev valgt Erik Sudergaard og Sven Thomsen.

Formand Poul Erik Johansen rettede en stor tak til Karen Jensen for hendes indsats på ikke mindst det humanitære område. Hun har været i bestyrelsen siden 2011, bl.a. som næstformand, og er klar til fortsat at yde en indsats som frivillig. Formanden overrakte hende blomster. Ligeledes overrakte han 15 års hæderstegn til Esther Larsen, der har ydet og stadig yder en stor indsats i Ældre Sagens Sangkor. Endelig takkede han Hanne Staun for en stor indsats som frivillig gennem 10 år, bl.a. som besøgsven, kørestols- og motionsansvarlig og overrakte hende ti års hæderstegnet. Der var også blomster til Esther Larsen og Hanne Staun.

Det velbesøgte årsmøde havde foreningskonsulent Torben Færk som dirigent, og årsmødet fik et roligt forløb næsten uden debat. Bestyrelsen blev takket for dens store arbejde.

Efter årsmødet blev deltagerne budt på stegt flæsk med persillesovs.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medlemsrekord i Ældre Sagen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER