Avisindsamlinger vigtige for spejdernes økonomi

Avisindsamlinger vigtige for spejdernes økonomi

3. april 2018 - kl. 0:41 - af

Når avisen, ugebladet eller reklamen er læst, eller indpakningspapiret er brugt, er de fleste klar over, at disse bør anvendes til genbrug.

Det er muligt at aflevere pairet i en container på fyldpladsen. Men sørger folk for at pakke papirerne i bundter eller poser og stille det ud til fortovet de dage, hvor spejderne tilbyder avisindsamling, kan papiret ud over genbruget også blive ”forvandlet” til tusindvis af gode kroner som tilskud til spejdernes aktiviteter og drift.

Derfor er spejderne særdeles interesseret i, at så mange som muligt bakker op om indsamlingerne.

I Sæby bliver næste indsamling lørdag den 7. april, og der samles ind på ny lørdag den 9. juni. I Sæby er det DDS Det Danske Spejderkorps’ Sæbygaardgruppe, som står for indsamlingen. Flere steder er der tillige opstillet containere, hvis man inden for indsamlingsintervallerne har brug for at komme af med sit papiraffald.

Også i flere oplandsbyer vil der være tilsvarende indsamlinger. Lokale firmaer stiller vare- eller lastbiler til rådighed for indsamlingen.

DDS Sæbygaardgruppe deltager den 23. april i en verdensomfattende spejderdag på Sct. Georgsdag. I klubbladet ”Pløkken” fortælles det, at Sct. Georg er fælles for alle spejdere i hele verden og dermed for spejderbevægelsen. På det møde, som ligger tættest på Sct. Georgsdag, aflægger spejderne spejderløftet ved, at man som spejder lover at gøre sit bedste for at holde spejderloven.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Avisindsamlinger vigtige for spejdernes økonomi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER