Uheld og skader – juraen hjælper dig trygt videre

Symbols of law: wood gavel, soundblock, scales and two thick old books

Uheld og skader – juraen hjælper dig trygt videre

31. marts 2018 - kl. 0:24 - af

Tirsdag den 10. april kl. 19.30 kan du møde advokaterne Henrik Uhrenholt og Marianne Fruensgaard på Frederikshavn Bibliotek, hvor de gennemgår dine rettigheder og fortæller om de faldgruber, der kan opstå, når du er kommet til skade.

Når du er kommet til skade, melder der sig en række spørgsmål:

  • Bliver jeg rask?
  • Kan jeg beholde mit arbejde?
  • Får jeg råd til at leve, som jeg gjorde før?
  • Hvordan fastsætter man mén-graden?

Det er nogle af de spørgsmål, som eksperterne kan svare på, når de gennemgår dine rettigheder og fortæller om de situationer, du kan komme ud for, når du er kommet til skade.

Forsikringsselskaberne rådgiver ikke om dine samlede muligheder for at få udbetalt erstatning og forsikringsydelser. Den tilskadekomne og forsikringsselskabet har i princippet modsatrettede interesser.

Mange får desværre først øjnene op for de juridiske udfordringer, de møder i hverdagen, når det er for sent. Derfor har vi allieret os med eksperter, så vi sammen kan tage den svære, men nødvendige snak for at få fremtiden sikret bedst muligt – også juridisk.

Hverdagsjura er arrangeret i samarbejde med Advokatfirmaet HjulmandKaptain.

Tilmelding

Der er fri entré til arrangementet, men det er nødvendigt, at du tilmelder dig på bibl.frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uheld og skader - juraen hjælper dig trygt videre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER