Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

31. marts 2018 - kl. 0:08 - af

Særdeles flot villa med fantastisk beliggenhed i sydbyen!

Sæbys sydlige bydel er et attraktivt kvarter at bo i, her er der både godt naboskab og børn at lege med i kvarteret. Området har bestemt noget at byde på, her er et rigtig godt stisystem, som kan føre jer trygt omkring på enten gåturen eller cyklen. På kort tid kan man komme til Sæby Syd Skolen, SFO, Børnehaven på Brolæggervej samt diverse fritidsaktiviteter i Nordjyllandshallen. Der er cykelsti ned til byen med handlemuligheder og de gode spisesteder. Er man mere til den friske natur, så er der gå afstand til Kattegat og Gybels Plantage samt Hundeskoven.

Lad os tage en tur ind af Vævervej – en fredelig lukket villavej omgivet at grønne områder.

Lad os kigge indenfor i denne skønne villa. Først har vi en lys entré med hvide klinker og skabsarrangement. Åbent lyst køkken-alrum i hvidt design og træbordplade – tidsløst design. I køkkenet er der åbnet til stuen med halvmur. Straks fornemmes det at alrummet og stuen er villaens centrale rum og man ønsker at bruge mange timer her. I stuen er der plankegulv og brændeovn, dejligt store vinduer, hvorfra det er muligt at nyde synet af skoven og haven. – fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Fra stuen er der fordelingsgang ned til et soveværelse og tre gode værelser. Derudover er der 2 badeværelser hvor det ene er med flotte hvide elementer og bruseniche. Det andet badeværelse er med hvide flotte elementer, bruseniche og sauna. Der er loft til kip i hele huset.

En utrolig velholdt villa med rigtig god ruminddeling uden spildplads. – Det kan blive Jeres, alt I skal gøre er at ringe på tlf. 98 40 12 00 og aftale tid for en fremvisning.

Se ugens bolig : https://www.nybolig.dk/villa/9300/vaevervej/105085/932151

Sag nr.: 932151
Kontant pris: kr. 2.398.000,-
Udbetaling: kr. 120.000,-
Ejerudgift pr. md.: kr. 2.153,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 10.913,-/9.089,-
Bolig areal: 150 m2
Grund: 983 m2
Stue/vær.: 1/4
Opført: 1987
Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER