Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

29. marts 2018 - kl. 0:09 - af

På nem og overkommelig grund ligger dette skønne hus!

Skønt og pænt moderniseret hus beliggende i naturskønne Voerså, der ligger langs kysten med ca. 12 km til Sæby. I byen er der skole, idrætsfacilliteter og lystbådehavn, der er kendt for de “små røde fiskerhus” – her er der gode muligheder for at bade og finde rav. Voerså er et stille og roligt område med en skøn natur med hav og skov. Byen er kendt for at man kan sejle på åen i vandcykler eller kano og har nu også et dejligt spisested – Riverside, hvor man kan nyde is, kaffe eller stenbagte pizza mm. En hyggelig by, men flere aktiviteter for alle aldre.

Velkommen til Klydevej 6 som byder indenfor i et lyst bryggers med trappe til 1. sal. Fra bryggerset kommer man videre til en forældreafdeling med soveværelse med gulvvarme og med adgang til badeværelse med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme. Herfra kommer man videre ind til dejligt, lyst køkken med gulvvarme og masser af plads. køkkenelementerne er lyse og af mærket Aubo og det er praktisk indrettet med opvaskemaskine og ovn i god arbejdshøjde. Fra køkkenet kommer man ind i en hyggelig stue med afhøvlede trægulve, som er indrettet i spise -og opholdsafdeling. Fra stuen er der adgang til endnu et badeværelse, der er moderniseret i 2007 med bruseniche, vandskurede vægge og lyse klinker på gulvet med gulvvarme.

1. salen er indrettet med lys repos med plankegulv og fint værelse. Stort, dejligt soveværelse med plankegulv og et kontor – det kan anvendes til mange formål evt. walk-in-closet . Fra reposen er der også adgang til et stort uudnyttet loftsrum.

Huset er meget charmerende og ligger i rolige og idylliske omgivelser. Der er et stort udhus indrettet til garage på i alt 56 kvm – mindre have, som er nem at holde. Huset er løbende moderniseret bl.a er flere vinduer udskiftet, hvide fyldningsdøre i stueplan, køkken og badeværelse mm.

Så er du til skøn natur og masser af frisk luft, så er dette sted helt sikkert noget for dig. Ring og aftal tid for en fremvisning på tlf. 9840 1200

Se ugens bolig: https://www.nybolig.dk/villa/9300/klydevej/105085/933003

Sag nr.: 933003
Kontant pris: kr. 575.000,-
Udbetaling: kr. 30.000,-
Ejerudgift pr. md.: kr. 1.138,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 2.646,-/2.201,-
Bolig areal: 148 m2
Grund: 550 m2
Stue/vær.: 1/3
Opført: 1949
Energimærke: E

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER