Vigtig kamp for IF Skjolds førstehold 2. Påskedag

Vigtig kamp for IF Skjolds førstehold 2. Påskedag

28. marts 2018 - kl. 9:38 - af

IF Skjolds førstehold i fodbold i Jyllandsserien står over for en yderst vigtig kamp på udebane 2. Påskedag, hvor truppen skal til Herning for at spille mod Herning Fremad, der betragtes som en af favoritterne til at rykke op i Danmarksserien. Så det bliver en vanskelig opgave for holdet fra Sæby.

Kampen bliver afviklet på kunststofbane, men det ser træner Nikolaj Dorff ikke som noget problem. Skjold har bl.a. haft træningskampe på kunstgræs i Hjallerup.

Nikolaj Dorff og holdet glæder sig meget til, at det efter en lang opstart med træningskampe nu endelig er blevet tid for kvalifikationskampene om to pladser i Danmarksserien. Turneringen er tilrettelagt således, at ingen hold kan rykke ud. Det bedst placerede hold avancerer automatisk, mens nr. 2 får kvalifikationskamp mod et hold fra en anden kreds.

”Jeg synes, Skjold i efteråret nærmest spillede over evne, og det gav jo bonus,” siger Nikolaj Dorff, der forsikrer, at hans opgave med at sætte holdet op og motivere spillerne er fuldstændig intakt. ”Vi må erkende, at IF Skjold ikke har så bred en trup, men vi håber, vi ikke løber ind i skader, så skal vi nok gøre alt for at ”drille” ikke mindst favoritterne, hvor Nikolaj Dorff ikke er i tvivl om, at de helt store favoritter til at vinde puljen er Nørresundby og Herning Fremad.

Skjolds træner forklarer, at styrkemæssigt er holdet stadig under opbygning, men holdet og træneren er fuldt ud klar til at kæmpe for chancen.

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vigtig kamp for IF Skjolds førstehold 2. Påskedag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER