Generationsskifte hos tømrervirksomheden SÆBYg

Generationsskifte hos tømrervirksomheden SÆBYg

27. marts 2018 - kl. 11:49 - af

Efter mere end 13 år som makkerpar og ikke mindst som indehavere af tømrervirksomheden SÆBYg, der har til huse i Hørby, er makkerparret Torben og Claus blevet enige om at tiden er moden for generationsskifte. Torben, der efterhånden med sine 60 år nærmer sig alderen, hvor livet skal nydes og arbejdet trappes ned, har derfor i fællesskab med Claus besluttet, at Claus fra 1. marts bliver ene ejer af forretningen i Hørby.

Det betyder dog ikke, at Torben har besluttet sig for at ligge hjemme på sofaen. Han vil fremover fortsat repræsentere firmaet på bedste vis, og med sin store erfaring være både sparring for Claus og ikke mindst den ene af virksomhedens 4 kørende tømresvende.

”Vi har forrygende travlt, men det har de fleste håndværkere vist”, lyder det med et smil fra Claus.

”Så vi har dårlig nok haft tid til at fortælle om nyheden, men da det ikke er noget kunderne mærker til, har vi ikke haft travlt på den front. Lige nu fortsætter vi uændret, men jeg vil da ikke afvise, at der kommer nye spændende tiltag i fremtiden, men dem skal vi så nok fortælle om i lidt bedre tid”, siger Claus inden døren til den hvide varevogn lukker, og han igen er på farten for at servicere en af tømrervirksomhedens mange kunder.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generationsskifte hos tømrervirksomheden SÆBYg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER