Sommerhus i Lyngså ødelagt af brand

Sommerhus i Lyngså ødelagt af brand

22. marts 2018 - kl. 15:21 - af

Alarmen gik kl. ca. 9.30, og da brandfolk fra Sæby nåede ud til Lyngså, nærmere bestemt til Engholmsvej, var sommerhuset allerede overtændt.

Indsatsleder Ib Steen Nielsen, fra Nordjyllands Beredskab fortæller: ”Var vi kommet bare et minut senere, var alle vinduerne sprunget, og så var det gået rigtig stærkt. Alt hvad der hedder plastik og stikkontakter var fuldstændig brændt væk. De indvendige vinduer var sprunget og alt i huset er total sodskadet, så huset står nok ikke til at redde.

Vi formoder, at det er en glød fra brændeovnen, der er skyld i branden, da indehaveren, som forlod stedet her til morgen, havde haft gang i brændeovnen, men det kan også være en el-installation. Det er nu op til andre, at undersøge det, men huset er meget skadet”.

Heldigvis kom ingen mennesker til skade.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerhus i Lyngså ødelagt af brand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER