Glem tinder, husk selen og let presset på speederen

Glem tinder, husk selen og let presset på speederen

22. marts 2018 - kl. 0:09 - af

I weekenden tager Nordjyllands Politi ud og holder et ekstra vågent øje med de trafikanter, der synes, selen strammer for meget, håndfri er for mennesker, som ikke kan multitaske – og som lægger ekstra pres på speederen.

Kort sagt: De holder øje med fart og uopmærksomhed.

Vidste du for eksempel, at 28% af de bilister, der er kørt galt – eller har været lige ved det – inden for det seneste år, var mentalt uopmærksomme (sad i egne tanker, var stressede eller trætte), da det skete? Heraf mener 8 ud af 10, at det kunne være undgået, hvis blot de var opmærksomme.

Hvad laver du, når du kører bil?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Glem tinder, husk selen og let presset på speederen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER