Ny lokalformand valgt i Dansk Folkeparti

Ny lokalformand valgt i Dansk Folkeparti

19. marts 2018 - kl. 8:12 - af

Carsten Sørensen er valgt som ny lokalformand i Dansk Folkeparti Frederikshavn på den årlig generalforsamling den 8. marts. Han tager over, da Flemming Rasmussen har valgt at stoppe p.g.a. sit genvalg til Frederikshavn Byråd.

”Det er en kendt opgave, som jeg går ind til som ny lokalformand for Dansk Folkeparti Frederikshavn. Jeg var lokalformand for DF Frederikshavn-Læsø fra marts 2009 til marts 2014, så jeg har 5 års lokalformands erfaringer med i bagagen at trække på, og der ud over 4 års erfaring som næstformand for DF Frederikshavn-Læsø/Dansk Folkeparti Frederikshavn”, siger Carsten Sørensen.

Han har ligeledes været tovholder/planlægger på det regional DF arrangement “DF på Hjallerup Marked” siden 2012, medstifter og tovholder på arrangement DF på Toppen fra 2011-2013, og 8 års erfaring som byrådsmedlem for Dansk Folkeparti fra 2010-2017.

Så organisatoriske og politisk er han godt klædt på til opgaven som ny lokalformand.

”Vi skal videre efter et ikke så godt kommunalvalg for Dansk Folkeparti i Frederikshavn. Vi vil nu kigge fremad, og vi har haft en evaluering i bestyrelsen omkring kommunalvalget. Alle parti har mærket den popularitet, som borgmester Birgit Hansen havde til kommunalvalget.

Vores nuværende byrådsgruppe skal mærke og forbereder sig til, at vi skal have et bedre valg i 2021 end vi havde i 2017, og det vil vi i bestyrelsen arbejde for med en stærkere lokalforeningen som drivkraft”.

Følgende blev valgt på Dansk Folkeparti Frederikshavns generalforsamling torsdag d. 8. marts:

Nyvalgte personer og genvalgte til Dansk Folkepart Frederikshavns bestyrelse er:

Lokalformand Carsten Sørensen
Næstformand Thomas Hjort (3 år i bestyrelsen)

Bestyrelsesmedlemmer, valgt for 2 år:

Werner Flissikowski (flerårig erfaring som bestyrelsesmedlem)
Martin Tornø-Møller, genvalgt (flerårig erfaring som bestyrelsesmedlem)

Valgt for for 1 år:

Hanne Bøgsted, nyvalgt (Hanne har tidligere været bestyrelsesmedlem i DF Frederikshavn-Læsø)

Derude over sidder følgende i bestyrelsen:

Karsten Drastrup (flerårig erfaring som bestyrelsesmedlem, længst siddende bestyrelsesmedlem)
Lonnie B. Jensen (flerårig erfaring som bestyrelsesmedlem)

Samlet set en meget erfarne bestyrelse,der vil arbejde for en stærk Dansk Folkeparti lokalforening i Frederikshavn kommune.

Øvrige valgt på generalforsamling:

Suppleanter
Marlene Sørensen (nuværende DFU Nordjylland lokalformand)
John Sørensen

Revisor: Egon Knudsen
Revisorsuppleant: Bent Bøgsted, Folketingsmedlem

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny lokalformand valgt i Dansk Folkeparti' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER