Har du lopper – så kom og sælg dem

Har du lopper – så kom og sælg dem

19. marts 2018 - kl. 11:08 - af

Det kan du gøre ved Løvspringsfesten i Voersåhallen, lørdag den 21. april kl. 10 – 17.

Der vil være åbent loppemarked for børn og voksne uden for hallen, og man medbringer selv borde osv. Tilmelding skal ske til Joan Porsmose på tlf. 2349 2594.

I hallen vil der være musik i lange baner, bl.a. med Sæby Musikkorps. Der er folkedans,  judoopvisning og der vil være boder med salg af hjemmelavede ting. Der ud over en biludstilling af gamle biler.

I forbindelse med festen, holdes der også bagekonkurrence, så kan du lide at bage, enten en alm. hverdagskage eller et mesterværk af en kage, så kom med den senest kl. 12 og deltag i konkurrencen. Der vil være præmier til de 3 bedste. Til bagekonkurrencen er der tilmelding til Kaj Thomsen på tlf. 2071 7328.

Der vil være salg af kaffe, te, kage og pølser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du lopper - så kom og sælg dem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER