Vil etablere badebro ud for Sæby Søbad

Foto: Click Sæby

Vil etablere badebro ud for Sæby Søbad

15. marts 2018 - kl. 5:08 - af

Frederikshavn Kommune har modtaget en ansøgning om etablering af en badebro langs høfden for enden af parkerings- og vendepladsen på Strandvej ved Sæby Søbad.

Kommunen har valgt at offentliggøre ansøgningen, fordi man vurderer, at placeringen har, som det udtrykkes, almindelig offentlig interesse. Inden kommunen træffer afgørelse i sagen, er det muligt at afgive høringssvar frem til den 28. marts.

Efter høringsperioden træffer kommunen afgørelse efter bekendtgørelsen om bade- og bådebroer.

Ansøgning om opsætning af en badebro er ønsket af en kreds af ejere, som benævnes Sæby Søbad Centerbygningen A/S. Den er underskrevet af Søren Kristiansen, Skovalleen 2B, Sæby.

Broen ønskes opsat syd for høfden ved Søbadet. Broen placeres så langt væk fra høfden, at der fremdeles kan blive plads til at bygge nogle firkanter på, hvor børn kan sidde og fiske krabber. Broen bliver helårlig, og kan benyttes af alle. Broen leveres og opsættes af www.nbcmarine.dk.

Umiddelbart syd for området ligger en kommunal adgangsbro på stranden. ”Det er vores håb, at vi i samarbejde med kommunen kan flytte denne bro til den nye badebro, så broen også kan anvendes af handicappede, da der derved vil være fast grund fra P-pladsen ved Søbadet til badebroen,” hedder det i ansøgningen.

Link til kommunens hjemmeside, hvor der kan læses meget mere om planerne og ses skitser for udformning og placering:
http://frederikshavn.dk/Sider/Ans%C3%B8gning-om-etablering-af-badebro-ved-Strandvej-9,-9300-S%C3%A6by.aspx

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil etablere badebro ud for Sæby Søbad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER