Sæsonen er skudt i gang i Syvsten IF

Sæsonen er skudt i gang i Syvsten IF

15. marts 2018 - kl. 8:38 - af

Efter en meget fin start med flot deltagelse til samtlige træninger blev der lørdag afholdt den årlige træningsdag, som startede kl. 9.00 med fællestræning for begge hold, derefter frokost og så var der kamp for serie 4 på kunstgræs i Bangsbo, der blev spillet mod Bindslev, og kampen blev vundet 4-3 efter en rigtig god første halvleg.

Det var holdets 3. træningskamp, de øvrige er endt med uafgjort og nederlag til henholdsvis Hjørring Frem og Løkken,  men de mangler stadig to træningskampe mod Dybvad og Hirtshals, inden det påskelørdag går løs i turneringen mod Sæby. For serie 6 er der ikke blevet afviklet kampe i nu pga. banerne, men de skal i kamp på søndag i Bangsbo mod Voerså, og så venter der yderligere 2-3 kamp inden sæsonen også skydes i gang mod sæby.

Dagen blev afsluttet med fællesspisning i hallen, inden den stod på bowling mm. i Frederikshavn.

En rigtigt fin dag, som er med til at styrke det sociale, samtidig med der dyrkes sport, der er rigtig vigtig for at pleje fælleskabet i en lille klub som Syvsten. Der var i efteråret fin tilgang af 12-13 unge mennesker, som har givet en stor tro for fremtiden.

Der trænes tirsdag og torsdag kl. 19.00, og alle er velkommen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonen er skudt i gang i Syvsten IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER