Hørby Bazar forbereder sig til en mægtig loppefest

Hørby Bazar forbereder sig til en mægtig loppefest

14. marts 2018 - kl. 9:48 - af

I år er det femte gang, at Hørby Efterskole danner rammen omkring Hørby Bazar.

Bazaren melder alt udsolgt på stande, og folk bliver nu skrevet på venteliste. Vi fylder hele Efterskolens hal og motionsrum, forlyder det fra arrangørerne Ann Bang, Helle Brinkmann Larsen og Hanne Jakobsen. Netop nu vi er i fuld gang med at samle brikkerne til dette års loppepuslespil. Fra tilmeldingerne har vi noteret os, at der kommer alle slags lopper og genbrugsguld. Man vil kunne finde masser af tøj, dame-, baby- og børnetøj. Der kommer legetøj, isenkram, nips, boligting, pynt, porcelæn og betonkunst bl.a.  Der bliver solgt biosol- og Tupperware produkter, smykker, dekorationer, malerier, glaskunst, garn, strik og træhylder – blot for at beskrive det mangfoldige udvalg, som kræmmerne kommer med. Rent geografisk kommer kræmmerne fra 20 forskellige byer her i Nordjylland. Det er vi ret stolte over, supplerer trekløveret.

I den kommende uge starter forberedelserne til de lækre ting, som man kan købe i Cafeen på Bazaren. Vi har erfaret, at folk synes, det er dejligt, at man kan hygge sig over en kop kaffe og få sulten stillet i Bazarens Cafe – tilmed til fornuftige priser. Den bliver også i år betjent af frivillige fra Hørby BørneMusikFestival.

I Cafeområdet i forhallen vil Hørby BørneMusikfestival samt Hørby Efterskole være repræsenteret med hver sin stand. Fra BørneMusikfestivalen forlyder det, at der er særlige favorable bazar priser på billetter til årets BørneMusikfestival i juni måned.

Hørby Efterskole stiller med en elev stand, hvor man kan få et lille indblik i livet på Efterskolen og en snak med de unge mennesker.

I det hele taget er Hørby Bazar et fælles byprojekt. Efterskolen lægger hal til. Frivillige fra Hørby Idrætsforening, Hørbys KFUM-spejdere og Hørby Borgerforening hjælper med parkering samt alt det praktiske omkring opsætning og nedtagning og bemanding ved indgang. Bazaren har brug for mange hænder – Vi står sammen, – og samtidigt er det ret sjovt; udtaler de 3 initiativtagere.

Et godt incitament til at komme til Hørby Palmesøndag den 25. marts 2018 –  En hel hal smækfyldt med gode tilbud i tidsrummet kl. 11 – 15:30. Der er desuden gratis entré for gæster.

Overskuddet fra eventet deles mellem Hørby Børnemusikfestival, Hørby Idrætsforenings gymnastik afdeling samt Hørby Bylegeplads.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Bazar forbereder sig til en mægtig loppefest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER