Læg dig i selen og vær opmærksom

Læg dig i selen og vær opmærksom

12. marts 2018 - kl. 10:26 - af

Politiet foretager i denne uge en landsdækkende færdselskontrol rettet mod manglende brug af sikkerhedssele og brug af håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Brug af sikkerhedssele mindsker sandsynligheden for som bilist at blive dræbt i et uheld med 50%. Risikoen for at forulykke ved at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen er op til fire gange højere end ved ikke at bruge telefonen. Så læg dig i selen, og ret din opmærksomhed mod kørslen.

Mobiltelefoner, GPS og papirer er blot nogle af de fysiske ting, trafikkanter lader sig distrahere af, mens de kører bil, men dagdrømmeri, træthed og stress fjerner også opmærksomheden fra trafikken. Uopmærksomhed er involveret i ca. hvert tredje trafikdrab i Danmark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læg dig i selen og vær opmærksom' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER