SF- stemte i KL imod en lockout af de offentligt ansatte

SF- stemte i KL imod en lockout af de offentligt ansatte

11. marts 2018 - kl. 10:42 - af

SF´s indstilling til forhandlingerne om OK19 på det kommunale område:

SF mener at der fortsat bør være fair og frie forhandlinger mellem arbejdstagerne og arbejdsgiverne på det kommunale område. Det er nemlig en væsentlige forudsætning for at sikre gode arbejdsforhold på de offentlige arbejdspladser og dermed ordenlige og betryggende rammer for den lokale velfærd.

Der bør samtid forhandles en arbejdstidsaftale for lærerne der sikrer dem tilsvarende rettigheder som andre faggrupper.

Der skal forhandles en lønstigning til de offentligt ansatte som sikrer en sund balance mellem det offentlige og private arbejdsmarked. SF´s repræsentanter i kommunerne må vurdere andre krav i de pågældende forhandlinger, som de skrider frem.

SF kan i skrivende stund ikke støtte og stemme for en lockout af de ansatte, da det efter vores opfattelse vil være at forcere konflikten unødigt.

Christina Lykke
SF – Frederikshavn kommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF- stemte i KL imod en lockout af de offentligt ansatte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER