Spiseriet skal igen have ny ejer efter kun et år

Spiseriet skal igen have ny ejer efter kun et år

9. marts 2018 - kl. 8:18 - af

Spiseriet, som ligger i Den gl. Købmandsgård, Vestergade 51 i Sæby, skal igen have ny ejer.

Det er ikke mere end et år siden Lena Kragh overtog stedet efter Jacob Jensen, og hun fortæller, at det desværre ikke er lykkedes hende at få fornyet lejekontrakten, og at hun derfor står uden lokaler til maj. Det betyder, at hun må lukke restauranten pr. 15. maj.

Lokalerne og resten af byggeriet i Den gl. Købmandsgård er ejet af Rode Andreasen, og Lena overtog Spiseriet i marts 2017, da Jacob Jensen, fra Jacobs Fiskerestaurant, ikke mente han havde tid til at drive stedet på den måde, som han gerne ville, men ikke kunne klare at se bygningerne stå tomme.

”Ingen er mere ked af det end jeg, men jeg fortsætter hernede med buffet til frokost og aften – hver torsdag til søndag med sidste åbningsdag søndag den 13. maj”, slutter Lena.

Hvad der nu skal ske med stedet vides ikke, og det har ikke været muligt at få kontakt til nogle af de involverede parter.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spiseriet skal igen have ny ejer efter kun et år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER