Træningslejr for Skjolds seniorafdeling i Hirtshals

Træningslejr for Skjolds seniorafdeling i Hirtshals

7. marts 2018 - kl. 15:46 - af

Denne forgangende weekend har budt på træningslejr i Hirtshals for IF Skjold Sæbys seniorafdeling, og den bød for både 1. og 2. holdet på fodbold, taktiske udfordringer, socialt samvær og en særlig gæst.

Sent fredag eftermiddag ankom spillere og trænere til Hirtshals Idrætscenter, der dannede rammerne for dette års træningslejr. Efter en kort indkvartering startede weekendens første træning, som var den største fysiske udfordring på førstedagen. Efter træning blev energidepoterne fyldt op til aftensmaden.

Da aftensmadden var taget af bordet, var der endnu en opgave for både spillere og trænere. Lige som sidste år var en del af programmet på førstedagen en mental coaching. I år var det målmandstræner, Nikolaj Nielsen, der stod for dette. I samarbejde med spillere og trænere blev der diskuteret succeskriterier for såvel holdet som den enkelte spiller. Dette resulterede i en række stikord, som holdene fremadrettet kan arbejde hen imod. Der efter var det godnat.

Lørdag morgen startede tidligt med morgenmad omkring kl.7, inden weekendens helt store oplevelse for både spillere og trænere var programsat. Kl. 8.00 startede nemlig et taktisk oplæg med den tidligere Aab-træner, Allan Kuhn, som havde sagt ja til at komme til Hirtshals for at bruge et par timer på taktisk træning med holdene. Alle fulgte engageret med, da Allan Kuhn gennemgik sine foretrukne spilsystemer og inddrog spillerne på skift.

Alle mand tog aktivt imod de taktiske guldkorn, som blev delt ud. Efter oplægget var det tid til at omsætte teori til praksis på træningsbanen. Begge hold var meget aktive i morgenens træningspas, som blev styret af en meget energisk Allan Kuhn. Det var tydeligt at fornemme engagement i træningen fra alle.

Efterfølgende var det tid til evaluering. Begge hold havde deltaget ivrigt i træningen, og dette var ikke gået ubemærket hen. Træningsindsatsen var godkendt af dagens gæst, som afsluttede sit besøg med at give en ordentlig portion motivation til alle spillere og komme med en opfordring til altid at yde sit bedste og være dedikeret til fodbold. På den måde, bliver man en dygtig fodboldspiller.

Med den besked var begge hold klar til træningskampe mod Hirtshals’ 1. og 2. hold om eftermiddagen. Først spillede Jyllandsserien 3-3 inden serie 2, der havde debut af flere u-16 spillere, vandt 6-3. Med det trænings- og kamprelaterede overstået, var bolden givet op til “fri leg” om aftenen. Her vær fællesskab nøgleordet, hvilket gennemsyrede stemningen hele aftenen.

Næste morgen blev der pakket sammen, inden turen igen gik mod Sæby.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Træningslejr for Skjolds seniorafdeling i Hirtshals' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER